Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA Igavesed Sõdurid
algajad väljal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Prii rent richting de bal. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Klasen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Manusovich kopt de bal weg. Páramos is nu in balbezit. Páramos geeft een hoge lob. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kramp is nu in balbezit. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore geeft de bal voor. Lemsalu kopt de bal weg. Klasen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kallos is nu in balbezit. Kallos geeft de bal voor. Marinov geeft een lange en hoge pass. Huszcza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 1:0

14e minuut.
Kallos rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza speelt de bal door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Klasen bokst de bal weg.

19e minuut.
Vaga trapt de bal weg. Marinov kopt de bal weg. Passatore speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Marinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinov met een sublieme pass. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Klasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 2:0

24e minuut.
Passatore draait met de bal, schiet en ... Klasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sari probeert de bal aan de voet te houden. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 3:0

25e minuut.
Marinov geeft een hoge lob. Huszcza kopt de bal weg. Marinov probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klasen met een harde bal richting middenveld. Passatore kopt de bal weg. Daar is Paksepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manusovich kopt de bal weg. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos passt de bal zonder na te denken. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Siedłowski speelt de bal door. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Páramos de bal. Páramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Passatore passt de bal met de wreef. Marinov speelt de bal door. Vaga is nu in balbezit. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza schiet op doel. Klasen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 15%, Igavesed Sõdurid 85%.
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 4:0

48e minuut.
Paksepp heeft problemen om de bal te vangen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Marinov is nu in balbezit. Marinov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 5:0

53e minuut.
Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore is nu in balbezit. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel. Vaga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marinov zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Lemsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Klasen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Smojver probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer passt de bal in één keer door. Marinov rent richting de bal. Marinov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 6:0

60e minuut.
Rosing passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vaga de bal. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Klasen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 7:0

65e minuut.
Passatore schiet op doel. Vaga probeert de bal aan de voet te houden. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Klasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 8:0

67e minuut.
Passatore is nu in balbezit. Huszcza rent richting de bal. Passatore is nu in balbezit. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klasen trapt de bal weg. Marinov kopt de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Randlahe rent richting de bal. Marinov verovert de bal door een tackle van achteren. Marinov geeft de bal voor. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 9:0

76e minuut.
Klungelig pakt Huszcza de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. Klasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 10:0

78e minuut.
de Brauwer verovert de bal door een tackle van achteren. de Brauwer speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel. Klasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 11:0

83e minuut.
Páramos met de inworp. Passatore geeft een lange en hoge pass. Marinov speelt de bal door. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Randlahe kan de bal niet met de borst controleren. Marinov rent richting de bal. Marinov passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore passt de bal in één keer door. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Siedłowski de bal. Siedłowski speelt de bal door. Páramos is nu in balbezit. Páramos geeft een hoge lob. Huszcza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 12%, Igavesed Sõdurid 88%.
WC MUFAFA - Igavesed Sõdurid 13:0