Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Värvilised Tähed Erilised Võlurid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Saareleht rent richting de bal. Saareleht geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saaremäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kask geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinijärv probeert wanhopig de bal te grijpen. Kannes is nu in balbezit. Kannes draait met de bal, schiet en ... Sinijärv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Värvilised Tähed - Erilised Võlurid 1:0

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gordin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidla is nu in balbezit. Vaidla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kroonsepp rent richting de bal. Kroonsepp met een sublieme pass. Kannes is nu in balbezit. Kask is nu in balbezit. Kask draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Helleste geeft de bal voor. Saareleht is nu in balbezit. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap. Sikk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Värvilised Tähed - Erilised Võlurid 1:1

35e minuut.
Kask passt de bal met de wreef. Igonen rent richting de bal. Igonen geeft een hoge lob. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Kiviselg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen met een sublieme pass. Rõõmus rent richting de bal. Vaidla rent richting de bal. Vaidla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kiviselg kopt de bal weg. Kask is nu in balbezit. Saareleht is nu in balbezit. Kask onderschept slim de pass. Kask schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Värvilised Tähed - Erilised Võlurid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 50%, Erilised Võlurid 50%.
Värvilised Tähed - Erilised Võlurid 2:1

60e minuut.
Kask is nu in balbezit. Nõukas verovert de bal door een tackle van achteren. Nõukas met een sublieme pass. Kroonsepp is nu in balbezit. Kroonsepp haalt uit met een fantastische trap. Sinijärv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kroonsepp geeft een hoge lob. Inworp. Alapuu met de inworp. Gordin rent richting de bal. Gordin geeft een hoge lob. Sikk bokst de bal weg.

80e minuut.
Saareleht rent richting de bal. Vaidla bereikt de bal nog maar net als eerste. Saareleht rent richting de bal. Vaidla rent richting de bal. Vaidla draait met de bal, schiet en ... Sikk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nõlvak geeft een lange en hoge pass. Rästas kopt de bal weg. Klungelig pakt Igonen de bal. Soolo rent richting de bal. Soolo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nõukas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kask rent richting de bal. Kask speelt de bal door. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes draait met de bal, schiet en ... Sinijärv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kroonsepp met een sublieme pass. Katelsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Alapuu begaat een overtreding. Alapuu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 67%, Erilised Võlurid 33%.
Värvilised Tähed - Erilised Võlurid 2:1