Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Tiigrid Man Chest Hair United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.6
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Pärloja trapt de bal weg. Tisler kopt de bal weg. Daar is Anijärv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savioja rent richting de bal. Savioja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tisler geeft een lange en hoge pass. Lepistu is nu in balbezit. Malm onderschept slim de pass. Malm draait met de bal, schiet en ... Pärloja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:1

40e minuut.
Malm onderschept slim de pass. Savioja is nu in balbezit. Lepistu rent richting de bal. Savioja onderschept slim de pass. Savioja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Tiigrid 71%, Man Chest Hair United 29%.
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:2

54e minuut.
Leesmäe probeert naar een medespeler te passen. Savioja rent richting de bal. Malm rent richting de bal. Savioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:3

70e minuut.
Valgma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rästa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutter onderschept slim de pass. Savioja rent richting de bal. Savioja draait met de bal, schiet en ... Pärloja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:4

72e minuut.
Kutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutter passt de bal in één keer door. Karlson is nu in balbezit. Ilus verovert de bal door een tackle van achteren. Ilus haalt uit met een fantastische trap. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rassel probeert de bal aan de voet te houden. Õunpuu is nu in balbezit. Õunpuu passt de bal zonder na te denken. Pihlak rent richting de bal. Pihlak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hint trapt de bal weg. Savioja kopt de bal weg. Sikmann heeft problemen om de bal te vangen. Malm verovert de bal door een tackle van achteren. Malm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Tiigrid 68%, Man Chest Hair United 32%.
MTÜ Tiigrid - Man Chest Hair United 0:5