Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Techno Trader Võitluslikud Põdrad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oruväli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rautsma probeert naar een medespeler te passen. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Naar speelt de bal door. Daar is Martinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pääsuke zijn tegenspeler op de grond. Pääsuke is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Kerem rent richting de bal. Rautsma rent richting de bal. Kerem onderschept slim de pass. Juksaar heeft problemen om de bal te vangen. Juksaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ellermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laikmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Laikmaa met een sublieme pass. Lorenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Techno Trader 52%, Võitluslikud Põdrad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Techno Trader - Võitluslikud Põdrad 0:0

51e minuut.
Rautsma geeft de bal voor. Roster kopt de bal weg. Palav is nu in balbezit. Suvi onderschept slim de pass. Suvi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laikmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerem controleert de bal met de borst. Kerem draait met de bal, schiet en ... Daar is Juksaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Techno Trader - Võitluslikud Põdrad 1:0

67e minuut.
Saidla met een sublieme pass. Kerem is nu in balbezit. Palav rent richting de bal. Kerem onderschept slim de pass. Kerem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Annik probeert de bal aan de voet te houden. Juksaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juksaar verovert de bal door een tackle van achteren. Juksaar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Palav rent richting de bal. Palav geeft een hoge lob. Oruväli probeert naar een medespeler te passen. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Techno Trader - Võitluslikud Põdrad 1:1

82e minuut.
Annik rent richting de bal. Annik met een sublieme pass. Rautsma geeft de bal voor. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Annik is nu in balbezit. Kerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Annik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Annik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kerem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinson met een snel genomen vrije trap. Juksaar rent richting de bal. Potral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juksaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Juksaar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Saksing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Techno Trader - Võitluslikud Põdrad 2:1

90e minuut.
Saksing trapt de bal weg. Usta rent richting de bal. Suvi met een sublieme pass. Laikmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laikmaa geeft de bal voor. Saksing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Techno Trader 35%, Võitluslikud Põdrad 65%.
FC Techno Trader - Võitluslikud Põdrad 2:1