Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ühendatud Inglid Highlander2016
Normal Tactiek KMK+
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.3 gemiddelde waardering 34.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Belea onderschept slim de pass. Belea passt de bal in één keer door. Gutzler met een sublieme pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rekarte is nu in balbezit. Sale onderschept slim de pass. Bruno onderschept slim de pass. Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:1

17e minuut.
Kukkur probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kuyckx met een snelle inworp. Gutzler rent richting de bal. Gutzler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:2

18e minuut.
Laurson met een sublieme pass. Gutzler speelt de bal door. Rekarte rent richting de bal. Bruno rent richting de bal. Bruno schiet op doel. Noormaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:3

20e minuut.
Teever rent richting de bal. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno passt de bal zonder na te denken. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx passt de bal zonder na te denken. Bragaglia is nu in balbezit. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noormaa trapt de bal weg van het doel. Gutzler kopt de bal weg. Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekarte geeft een hoge lob. Noormaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutzler zal de hoekschop nemen. Bruno rent richting de bal. Bruno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Laurson is nu in balbezit. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx geeft een hoge lob. Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:4

35e minuut.
Kuyckx passt de bal zonder na te denken. Bragaglia heeft problemen om de bal te vangen. Bruno is nu in balbezit. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bruno rent richting de bal. Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia passt de bal met de wreef. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gutzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx met een sublieme pass. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Linder is nu in balbezit. Linder geeft de bal voor. Kuyckx geeft een lange en hoge pass. Rekarte rent richting de bal. Rekarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:5

43e minuut.
Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto geeft de bal voor. Bruno kopt de bal weg. Rekarte is nu in balbezit. Rekarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Inglid 81%, Highlander2016 19%.
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:5

62e minuut.
Rekarte rent richting de bal. Rekarte probeert naar een medespeler te passen. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia draait met de bal, schiet en ... Noormaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:6

66e minuut.
Kuyckx geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bragaglia de bal onder controle te krijgen. Ploom is nu in balbezit. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia schiet op doel. De bal raakt de paal. Noormaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gutzler is nu in balbezit. Kukkur probeert naar een medespeler te passen. Rekarte is nu in balbezit. Rekarte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sale de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:7

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuyckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutzler probeert naar een medespeler te passen. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Inglid 60%, Highlander2016 40%.
Ühendatud Inglid - Highlander2016 0:7