Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krendos Pühapäevapallurid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sisirätsepp is nu in balbezit. Sisirätsepp speelt de bal door. Laev probeert naar een medespeler te passen. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kersna speelt de bal door. Daar is Rätsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rätsepp geeft de bal voor. Enno is nu in balbezit. Enno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hunt passt de bal zonder na te denken. Veli controleert de bal met de borst. Enno bereikt de bal nog maar net als eerste. Enno haalt uit met een fantastische trap. Meel-Soone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Naan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enno rent richting de bal. Enno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hunt speelt de bal door. Rätsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätsepp passt de bal met de wreef. Enno is nu in balbezit. Enno draait met de bal, schiet en ... Meel-Soone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krendos 48%, Pühapäevapallurid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krendos - Pühapäevapallurid 0:0

47e minuut.
Rätsepp passt de bal met de wreef. Veli probeert naar een medespeler te passen. Kleitsmann is nu in balbezit. Enno onderschept slim de pass. Enno schiet op doel. Meel-Soone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enno rent richting de bal. Enno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krendos - Pühapäevapallurid 1:0

72e minuut.
Veli onderschept slim de pass. Estronaut rent richting de bal. Estronaut geeft de bal voor. Enno is nu in balbezit. Enno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Joandi met een snelle inworp. Veli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veli passt de bal met de wreef. Rätsepp is nu in balbezit. Rätsepp geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kallas rent richting de bal. Sillapere probeert naar een medespeler te passen. Enno rent richting de bal. Enno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krendos - Pühapäevapallurid 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krendos 49%, Pühapäevapallurid 51%.
FC Krendos - Pühapäevapallurid 2:0