Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused FC Krendos
ehk veab madalam Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaidla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunt heeft problemen om de bal te vangen. Kõiv rent richting de bal. Kõiv haalt uit met een fantastische trap. Kivilaan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Krendos 1:0

24e minuut.
Rätsepp rent richting de bal. Metsallik rent richting de bal. Metsallik passt de bal met de wreef. Paddi is nu in balbezit. Paddi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Metsallik probeert naar een medespeler te passen. Vaarpu probeert naar een medespeler te passen. Kõiv is nu in balbezit. Kõiv haalt uit met een fantastische trap. Katlasepp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krooni probeert naar een medespeler te passen. Kõiv is nu in balbezit. Kõiv passt de bal zonder na te denken. Paddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Krooni probeert naar een medespeler te passen. Rannaküla rent richting de bal. Rannaküla passt de bal met de wreef. Paddi is nu in balbezit. Paddi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Krendos 2:0

39e minuut.
Enno met een sublieme pass. Klungelig pakt Veli de bal. Paddi onderschept slim de pass. Paddi schiet op doel. Kivilaan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vaarpu is nu in balbezit. Vaarpu passt de bal in één keer door. Rätsepp heeft problemen om de bal te vangen. Paddi rent richting de bal. Paddi schiet op doel. Kivilaan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 29%, FC Krendos 71%.
FC Vanad Mälestused - FC Krendos 2:0

46e minuut.
Kõiv onderschept slim de pass. Vaidla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kõiv is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metsallik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Krendos 3:0

48e minuut.
Hunt controleert de bal met de borst. Katlasepp is nu in balbezit. Paddi verovert de bal door een tackle van achteren. Kõiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Krooni passt de bal met de wreef. Metsallik geeft een hoge lob. Daar is Põldma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kõiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vaarpu passt de bal met de wreef. Krooni is nu in balbezit. Krooni passt de bal zonder na te denken. Paddi rent richting de bal. Paddi draait met de bal, schiet en ... Kivilaan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Metsallik met een snelle inworp. Paddi is nu in balbezit. Paddi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Kõiv de bal. Kõiv passt de bal in één keer door. Sisirätsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi verovert de bal door een tackle van achteren. Paddi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Sisirätsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsallik bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsallik passt de bal in één keer door. Daar is Paddi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paddi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vaidla rent richting de bal. Vaarpu onderschept slim de pass. Vaarpu probeert naar een medespeler te passen. Kõiv rent richting de bal. Kõiv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 36%, FC Krendos 64%.
FC Vanad Mälestused - FC Krendos 3:0