Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC Mudakoonud SK Tulnukad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Võigas geeft de bal voor. Einman rent richting de bal. Einman met een sublieme pass. Loorits bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorits schiet op doel. Kaasik bokst de bal weg.

10e minuut.
Vakk geeft een lange en hoge pass. Udde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loorits is nu in balbezit. Loorits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Mudakoonud - SK Tulnukad 1:0

17e minuut.
Kaus heeft problemen om de bal te vangen. Einman bereikt de bal nog maar net als eerste. Einman passt de bal in één keer door. Udde bereikt de bal nog maar net als eerste. Udde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC Mudakoonud - SK Tulnukad 2:0

31e minuut.
Udde bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorits is nu in balbezit. Kaasik met een sublieme pass. Soosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Soosaar haalt uit met een fantastische trap. Koolmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kaus passt de bal zonder na te denken. Loorits bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorits passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Udde de bal. Udde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Mudakoonud 54%, SK Tulnukad 46%.
MC Mudakoonud - SK Tulnukad 2:0

59e minuut.
Aro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aro probeert naar een medespeler te passen. Meikas heeft problemen om de bal te vangen. Udde rent richting de bal. Udde haalt uit met een fantastische trap. Kaasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Vakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakk passt de bal met de wreef. Loorits rent richting de bal. Loorits draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meikas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pingin geeft een lange en hoge pass. Soosaar rent richting de bal. Verrev begaat een overtreding. Verrev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Mudakoonud 38%, SK Tulnukad 62%.
MC Mudakoonud - SK Tulnukad 2:0