Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumalikud Deemonid Mystique
Normal Tactiek Koit feat. Uno
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.6 gemiddelde waardering 33
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Veismann geeft een hoge lob. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig geeft een hoge lob. Hrudka rent richting de bal. Hrudka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:1

18e minuut.
Lippus geeft een lange en hoge pass. Hrudka kopt de bal weg. Hansi heeft problemen om de bal te vangen. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Aigro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:2

23e minuut.
Veismann geeft een lange en hoge pass. Lahesaar kopt de bal weg. Männil rent richting de bal. Männil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hansi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Männil heeft problemen om de bal te vangen. Männil passt de bal zonder na te denken. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Aigro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:3

30e minuut.
Hiie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majadi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Voiman geeft een lange en hoge pass. Stüff onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veismann zal de hoekschop nemen. Röhrig maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hansi rent richting de bal. Hansi geeft de bal voor. Daar is Majadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majadi geeft een lange en hoge pass. Männil kopt de bal weg. Aigro bokst de bal weg. Aigro met een sublieme pass. Veismann heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak maakt een afschuwelijke overtreding. Pihlak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veismann verovert de bal door een tackle van achteren. Veismann geeft de bal voor. Männil rent richting de bal. Männil schiet op doel. Aigro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrudka rent richting de bal. Hrudka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:4

43e minuut.
Männil speelt de bal door. Klungelig pakt Hrudka de bal. Hrudka passt de bal in één keer door. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:5

44e minuut.
Hansi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veismann met een snelle inworp. Voiman is nu in balbezit. Voiman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 66%, Mystique 34%.
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:5

51e minuut.
Männil is nu in balbezit. Kerbsepp is nu in balbezit. Kerbsepp passt de bal met de wreef. Männil rent richting de bal. Männil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Männil bereikt de bal nog maar net als eerste. Männil passt de bal zonder na te denken. Voiman probeert naar een medespeler te passen. Hrudka rent richting de bal. Hrudka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aigro trapt de bal weg van het doel. Veismann geeft de bal voor. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:6

65e minuut.
Lippus is nu in balbezit. Lippus geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrudka de bal. Hrudka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Männil passt de bal in één keer door. Nõelsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõelsepp passt de bal zonder na te denken. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Kerbsepp de bal onder controle te krijgen. Männil bereikt de bal nog maar net als eerste. Männil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:7

72e minuut.
Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Kahu de bal. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kerbsepp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veismann met een snelle inworp. Hrudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrudka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 67%, Mystique 33%.
Jumalikud Deemonid - Mystique 0:8