Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiired Jalad Tulija
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ratasepp schiet op doel. Klungelig pakt Kadarik de bal. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp schiet op doel. Tarvast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiired Jalad - Tulija 0:1

10e minuut.
Rumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Reintang verovert de bal door een tackle van achteren. Reintang passt de bal met de wreef. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rumm is nu in balbezit. Tomat onderschept slim de pass. Tomat met een sublieme pass. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Porila onderschept slim de pass. Tomat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porila neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiired Jalad - Tulija 1:1

32e minuut.
Jaagumets geeft de bal voor. Jõeveer kopt de bal weg. Reintang probeert de bal met de borst te controleren. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ratasepp is nu in balbezit. Variko is nu in balbezit. Ratasepp onderschept slim de pass. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiired Jalad - Tulija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiired Jalad 55%, Tulija 45%.
Kiired Jalad - Tulija 1:2

65e minuut.
Jaagumets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lääs de bal. Anniste begaat een overtreding. Anniste krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kadarik geeft een hoge lob. Vatisel rent richting de bal. Vatisel speelt de bal door. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Veelma probeert naar een medespeler te passen. Gavronski rent richting de bal. Tomat rent richting de bal. Gavronski onderschept slim de pass. Gavronski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiired Jalad 62%, Tulija 38%.
Kiired Jalad - Tulija 1:2