Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28127
prodajem piliće G. Psarjevo team
ante cacic Tactiek 4_2_4_novo
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
70.2 gemiddelde waardering 69.8
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen briljant


6e minuut.
Gallego speelt de bal door. Škoda rent richting de bal. Škoda speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Karner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Škoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda passt de bal met de wreef. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Karner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - G. Psarjevo team 1:0

13e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal. Burzanović rent richting de bal. Burzanović schiet op doel. Karner bokst de bal weg.

16e minuut.
Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Burzanović krijgt zijn hoofd ertegen. Karner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bukša kopt de bal weg. Cvetković controleert de bal met de borst. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vedrić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plăvoi kopt de bal weg. Jazbec geeft een hoge lob. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft een hoge lob. Burzanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - G. Psarjevo team 2:0

29e minuut.
Stievenard geeft de bal voor. Klungelig pakt Steindl de bal. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - G. Psarjevo team 3:0

37e minuut.
Kopuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jazbec met een sublieme pass. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Burzanović springt en kopt de bal. Karner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Vedrić speelt de bal door. Balašković rent richting de bal. Balašković probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 53%, G. Psarjevo team 47%.
prodajem piliće - G. Psarjevo team 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesnić met de inworp. Cvetković geeft de bal voor. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel. Bukala bokst de bal weg.

51e minuut.
Burzanović probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gallego zijn tegenspeler op de grond. Gallego krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec speelt de bal door. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Mesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesnić passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Karner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - G. Psarjevo team 4:0

83e minuut.
Plăvoi geeft de bal voor. Kopuz heeft problemen om de bal te vangen. Kopuz passt de bal met de wreef. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Plăvoi geeft een hoge lob. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz passt de bal in één keer door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 58%, G. Psarjevo team 42%.
prodajem piliće - G. Psarjevo team 4:0