Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: U BULJU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32390
U BULJU TIGROVI
novo Tactiek 3232-2023
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Prince is nu in balbezit. Prince passt de bal met de wreef. Łapeta met een sublieme pass. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Szegletes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pazurek geeft een hoge lob. Daar is Šilhánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - TIGROVI 0:1

18e minuut.
Lipničan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Froli met de inworp. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Gundelach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košutić geeft de bal voor. Šilhánek probeert naar een medespeler te passen. Lefter geeft een hoge lob. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Prince met een sublieme pass. Łapeta met een sublieme pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U BULJU - TIGROVI 1:1

39e minuut.
Košutić geeft een lange en hoge pass. Murat rent richting de bal. Murat met een sublieme pass. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Murat met een sublieme pass. Oršolić rent richting de bal. Murat is nu in balbezit. Murat draait met de bal, schiet en ... Livădaru probeert de bal aan de voet te houden. Gundelach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 53%, TIGROVI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U BULJU - TIGROVI 1:1

47e minuut.
Lefter geeft een lange en hoge pass. İstek met een sublieme pass. Murat is nu in balbezit. Murat haalt uit met een fantastische trap. Gundelach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - TIGROVI 1:2

58e minuut.
Klungelig pakt Oršolić de bal. Oršolić speelt de bal door. Klungelig pakt Murat de bal. Murat schiet op doel. Gundelach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - TIGROVI 1:3

63e minuut.
Murat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rząsa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zakamskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter geeft een hoge lob. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. Szegletes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Łojek met een sublieme pass. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter geeft een lange en hoge pass. Mellemstrand springt en kopt de bal. Szegletes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - TIGROVI 2:3

71e minuut.
Klungelig pakt Łojek de bal. Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa passt de bal met de wreef. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Liavitski is nu in balbezit. Prince geeft een hoge lob. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Livădaru verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazurek met de inworp. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Gundelach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tassari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 42%, TIGROVI 58%.
U BULJU - TIGROVI 2:3