Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 59996
Jazo FC cigla iza špigla
6 def, VN Tactiek nt33
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 60.1
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Mairesse geeft de bal voor. Papaleo is nu in balbezit. Čeliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo schiet op doel. Pifat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo geeft een lange en hoge pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocaqlı onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 1:0

11e minuut.
Mairesse maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Čeliček onderschept slim de pass. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Michels kopt de bal weg. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Pifat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papaleo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 2:0

34e minuut.
Repeteco is nu in balbezit. Čeliček is nu in balbezit. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 3:0

37e minuut.
Lasica rent richting de bal. Lasica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lerga de bal. Lerga geeft de bal voor. Ömeroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Fafanđel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Michels geeft een lange en hoge pass. Ocaqlı speelt de bal door. Klungelig pakt Repeteco de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 4:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymrowski met een snelle inworp. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse geeft de bal voor. Papaleo krijgt zijn hoofd ertegen. Pifat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 37%, cigla iza špigla 63%.
Jazo FC - cigla iza špigla 4:0

46e minuut.
Pagnoncelli komt het veld opgelopen. Floruţ komt het veld opgelopen. Lombardić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Repeteco is nu in balbezit. Čeliček begaat een overtreding. Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Repeteco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pifat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 5:0

53e minuut.
Mairesse speelt de bal door. Klungelig pakt Gol de bal. Gol geeft een hoge lob. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Pifat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ömeroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś passt de bal met de wreef. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Klobučar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lombardić met een sublieme pass. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse begaat een overtreding. Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repeteco komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinketa komt het veld opgelopen. Juranović komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čelar komt het veld opgelopen. Terziev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Čelar de bal. Mairesse verovert de bal door een tackle van achteren. Mairesse met een sublieme pass. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 34%, cigla iza špigla 66%.
Jazo FC - cigla iza špigla 5:0