Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Livada s rakijom
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 52762
NK Hrvati Katolici quid pro quo
ikkž Tactiek 5_2_1_2_Dule_rep
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
67.4 gemiddelde waardering 63.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
İytaş probeert naar een medespeler te passen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović geeft een lange en hoge pass. Bramming maakt een snoekduik en kopt de bal. Paşcalău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Linowski is nu in balbezit. Linowski geeft een lange en hoge pass. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De Napoli geeft een hoge lob. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirakosyan begaat een overtreding. Kirakosyan krijgt een gele kaart. Smutek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Napoli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vujanović passt de bal in één keer door. Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek draait met de bal, schiet en ... Gundulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 0:1

43e minuut.
Oršić geeft de bal voor. Puszkin is nu in balbezit. Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 59%, quid pro quo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 1:1

49e minuut.
İytaş met een sublieme pass. Laruccia kan de bal niet met de borst controleren. Laruccia passt de bal zonder na te denken. Bramming rent richting de bal. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 2:1

52e minuut.
İytaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laruccia rent richting de bal. Laruccia passt de bal zonder na te denken. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Iwanowski geeft een hoge lob. Bergallo is nu in balbezit. Bramming onderschept slim de pass. Bramming schiet op doel. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 3:1

70e minuut.
Laruccia rent richting de bal. Laruccia passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 4:1

71e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski passt de bal zonder na te denken. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 5:1

75e minuut.
Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović passt de bal in één keer door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 6:1

77e minuut.
İytaş speelt de bal door. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Puszkin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Puszkin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puszkin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rażniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rażniewski kan niet meer verder spelen. Jelinek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Arrigoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šrajer komt het veld opgelopen.

86e minuut.
İytaş heeft problemen om de bal te vangen. İytaş passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Jelinek rent richting de bal. Jelinek haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Linowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laruccia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jelinek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vujanović passt de bal in één keer door. Laruccia speelt de bal door. Jelinek rent richting de bal. Jelinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 7:1

90e minuut.
Tiurala passt de bal in één keer door. Daar is de Sanjosé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Sanjosé passt de bal in één keer door. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 55%, quid pro quo 45%.
NK Hrvati Katolici - quid pro quo 7:1