Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Hell`s Kitchen
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15250
NK KirkAni Gortanovci
PRO_D Tactiek Kada fali att
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tararache rent richting de bal. Tararache passt de bal in één keer door. Artić heeft problemen om de bal te vangen. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. Hupało bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK KirkAni - Gortanovci 1:0

8e minuut.
Lundemand onderschept slim de pass. Lundemand passt de bal met de wreef. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prišć de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK KirkAni - Gortanovci 2:0

10e minuut.
Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal in één keer door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Hyhlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bošotin probeert naar een medespeler te passen. Rognoni met een sublieme pass. Prišć heeft problemen om de bal te vangen. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Knežević kan de bal niet met de borst controleren. Vannay is nu in balbezit. Vannay geeft de bal voor. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Hyhlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bužimkić rent richting de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal met de wreef. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chiarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević geeft de bal voor. Kurzak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pranješ probeert naar een medespeler te passen. van de Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lalić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay verovert de bal door een tackle van achteren. Bužimkić geeft een hoge lob. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski schiet op doel. Hyhlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Czerkawski geeft een hoge lob. Pranješ kopt de bal weg. Janduda probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Vannay is nu in balbezit. Vannay passt de bal met de wreef. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Vannay is nu in balbezit. Vannay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rognoni de bal. Knežević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić passt de bal zonder na te denken. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay geeft een hoge lob. Czerkawski springt en kopt de bal. Hyhlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van de Wal heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Hyhlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK KirkAni - Gortanovci 2:1

43e minuut.
Janduda met een sublieme pass. Daar is Lundemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Hyhlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK KirkAni - Gortanovci 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK KirkAni 55%, Gortanovci 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK KirkAni - Gortanovci 2:2

60e minuut.
Vannay speelt de bal door. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić passt de bal met de wreef. Vannay rent richting de bal. Vannay geeft een hoge lob. Hyhlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kurzak probeert naar een medespeler te passen. Tararache is nu in balbezit. Tararache geeft een hoge lob. Vannay geeft de bal voor. Czerkawski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vannay geeft de bal voor. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin is nu in balbezit. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bužimkić met een snelle inworp. Pranješ probeert naar een medespeler te passen. Bužimkić heeft problemen om de bal te vangen. Bužimkić geeft de bal voor. Czerkawski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK KirkAni - Gortanovci 2:3

89e minuut.
Vannay passt de bal zonder na te denken. Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel. Hyhlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK KirkAni - Gortanovci 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK KirkAni 62%, Gortanovci 38%.
NK KirkAni - Gortanovci 2:4