Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Opuzen FC Falcon
Normal Tactiek 4132
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jerkušić is nu in balbezit. Ćurka verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurka passt de bal zonder na te denken. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha geeft de bal voor. Paal! Šaraf rent richting de bal. Šaraf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:1

4e minuut.
Radinović passt de bal zonder na te denken. Trolha rent richting de bal. Trolha passt de bal in één keer door. Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka schiet op doel. Rašetina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:2

9e minuut.
Jerkušić is nu in balbezit. Jerkušić geeft een hoge lob. Kesić probeert de bal aan de voet te houden. Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha verovert de bal door een tackle van achteren. Trolha speelt de bal door. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkela is nu in balbezit. Mrkela geeft de bal voor. Šaraf maakt een snoekduik en kopt de bal. Rašetina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bartol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrkela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Trolha de bal. Trolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:3

25e minuut.
Zloković is nu in balbezit. Mrkela verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkela geeft een hoge lob. Ćurka rent richting de bal. Ćurka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trolha passt de bal zonder na te denken. Šaraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraf passt de bal in één keer door. Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Trolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesić rent richting de bal. Trolha verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurka rent richting de bal. Ćurka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:4

40e minuut.
Ćurka rent richting de bal. Ćurka passt de bal in één keer door. Šaraf is nu in balbezit. Šaraf haalt uit met een fantastische trap. probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 75%, FC Falcon 25%.
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:4

46e minuut.
Trolha passt de bal met de wreef. Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraf verovert de bal door een tackle van achteren. Trolha is nu in balbezit. Trolha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert de bal onder controle te krijgen. Trolha is nu in balbezit. Trolha passt de bal in één keer door. Ćurka rent richting de bal. Ćurka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:5

51e minuut.
Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šaraf de bal. Trolha rent richting de bal. Trolha schiet op doel. Rašetina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mallet geeft de bal voor. controleert de bal met de borst. Šaraf met een sublieme pass. Daar is Trolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trolha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Radinović kopt de bal weg. Jerkušić controleert de bal met de borst. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:6

59e minuut.
Trolha rent richting de bal. Trolha passt de bal met de wreef. Ćurka rent richting de bal. Ćurka haalt uit met een fantastische trap. Rašetina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:7

65e minuut.
do Bem heeft problemen om de bal te vangen. Glavočić rent richting de bal. do Bem begaat een overtreding. do Bem krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Trolha heeft problemen om de bal te vangen. Trolha met een sublieme pass. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka haalt uit met een fantastische trap. Rašetina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:8

68e minuut.
Matović passt de bal in één keer door. do Bem rent richting de bal. do Bem passt de bal in één keer door. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:9

72e minuut.
Bochenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Bem is nu in balbezit. do Bem speelt de bal door. Klungelig pakt Trolha de bal. Trolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:10

75e minuut.
Davidović passt de bal in één keer door. do Bem speelt de bal door. Ćurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:11

76e minuut.
do Bem probeert naar een medespeler te passen. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha passt de bal in één keer door. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:12

78e minuut.
Šaraf onderschept slim de pass. Šaraf passt de bal in één keer door. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka haalt uit met een fantastische trap. Trolha probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

79e minuut.
Mrkela verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkela passt de bal met de wreef. Šaraf is nu in balbezit. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kesić is nu in balbezit. Ćurka verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartol de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 77%, FC Falcon 23%.
Sloga Opuzen - FC Falcon 0:12