Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Djukele Specijalci Karlovac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Soldo rent richting de bal. Milevoj verovert de bal door een tackle van achteren. Milevoj passt de bal in één keer door. Trninić rent richting de bal. Trninić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stupić speelt de bal door. Tešević is nu in balbezit. Tešević probeert naar een medespeler te passen. Trninić is nu in balbezit. Trninić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Tešević met een sublieme pass. Kajtaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajtaz geeft een lange en hoge pass. Grgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgas schiet op doel. Terzić bokst de bal weg. Kerkez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Specijalci Karlovac 0:1

11e minuut.
Aras controleert de bal met de borst. Grgas verovert de bal door een tackle van achteren. Grgas speelt de bal door. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Špehar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eminović komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ljutić speelt de bal door. Mlinarić rent richting de bal. Trninić verovert de bal door een tackle van achteren. Trninić draait met de bal, schiet en ... Terzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Specijalci Karlovac 0:2

31e minuut.
Drinčić met een harde bal richting middenveld. Eminović kopt de bal weg. Sikimić met een sublieme pass. Soldo rent richting de bal. Soldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tešević rent richting de bal. Sikimić verovert de bal door een tackle van achteren. Sikimić probeert naar een medespeler te passen. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Specijalci Karlovac 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 51%, Specijalci Karlovac 49%.
NK Djukele - Specijalci Karlovac 1:2

72e minuut.
Grgas onderschept slim de pass. Grgas geeft de bal voor. Mlinarić heeft problemen om de bal te vangen. Trninić rent richting de bal. Trninić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tešević onderschept slim de pass. Sikimić verovert de bal door een tackle van achteren. Stupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikimić rent richting de bal. Sikimić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 43%, Specijalci Karlovac 57%.
NK Djukele - Specijalci Karlovac 1:2