Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: FC Klis Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3095
FC Klis Wretchedster reUnited
Normal Tactiek 2new2good
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Dytłow kopt de bal weg. Jakaša met een sublieme pass. Daar is Dubajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipić rent richting de bal. Pipić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Banjeglav verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balázsy. Balázsy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jelin verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić is nu in balbezit. Penezić passt de bal zonder na te denken. Uković rent richting de bal. Uković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banjeglav is nu in balbezit. Banjeglav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krokut geeft de bal voor. Inworp. Dytłow met de inworp. Jakaša is nu in balbezit. Jakaša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:1

33e minuut.
Dytłow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavčar is nu in balbezit. Jakaša onderschept slim de pass. Jakaša haalt uit met een fantastische trap. Štrmelj heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:2

36e minuut.
Caban speelt de bal door. Pipić rent richting de bal. Dubajić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dubajić krijgt een gele kaart. Pipić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klis 64%, Wretchedster reUnited 36%.
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:3

47e minuut.
Jakaša rent richting de bal. Jakaša probeert naar een medespeler te passen. Pipić rent richting de bal. Pipić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:4

52e minuut.
Uluğ rent richting de bal. Uluğ passt de bal in één keer door. Dytłow speelt de bal door. Jakaša rent richting de bal. Jakaša draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Krokut bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokut geeft een lange en hoge pass. Dytłow kopt de bal weg. Jakaša is nu in balbezit. Jakaša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:5

68e minuut.
Szczyptański is nu in balbezit. Penezić onderschept slim de pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić is nu in balbezit. Penezić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dubajić is nu in balbezit. Pipić verovert de bal door een tackle van achteren. Pipić probeert naar een medespeler te passen. Jakaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakaša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Vošlajer trapt de bal weg. Szczyptański kopt de bal weg. Jakaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakaša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dytłow met de inworp. Tavčar rent richting de bal. Jakaša onderschept slim de pass. Jakaša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matak trapt de bal weg van het doel. Caban kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubajić de bal. Pipić rent richting de bal. Pipić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jakaša passt de bal met de wreef. Pipić rent richting de bal. Pipić haalt uit met een fantastische trap. Štrmelj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:6

89e minuut.
Matak trapt de bal weg. Szczyptański speelt de bal door. Daar is Dubajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluğ is nu in balbezit. Uluğ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klis 69%, Wretchedster reUnited 31%.
FC Klis - Wretchedster reUnited 0:6