Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nevada club GARRA F C
IrelandEsp Tactiek .
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 69.6
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


17e minuut.
Trerecki passt de bal in één keer door. Duschl heeft problemen om de bal te vangen. Garisto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garisto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Trerecki geeft een hoge lob. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel. Graña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Badrić geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. Graña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Băcilă krijgt zijn hoofd ertegen. Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Badrić verovert de bal door een tackle van achteren. Badrić passt de bal zonder na te denken. Kłaczkowski geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - GARRA F C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 53%, GARRA F C 47%.
Nevada club - GARRA F C 0:1

50e minuut.
Campolo geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Balewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Mouha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kłaczkowski kopt de bal weg. Campolo is nu in balbezit. Băcilă onderschept slim de pass. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - GARRA F C 0:2

58e minuut.
Garisto heeft problemen om de bal te vangen. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Garisto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trerecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trerecki kan niet meer verder spelen. Lungu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
van Gils probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Băcilă de bal. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Graña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balewski probeert de bal met de borst te controleren. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu geeft de bal voor. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Trares bereikt de bal nog maar net als eerste. Trares geeft een lange en hoge pass. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Graña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - GARRA F C 0:3

66e minuut.
Balewski met een sublieme pass. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Băcilă krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Garisto rent richting de bal. Garisto passt de bal in één keer door. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - GARRA F C 1:3

81e minuut.
Badrić met een sublieme pass. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badrić neemt de hoekschop. Kobylaniec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogado komt het veld opgelopen. Mederos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Việt Anh kopt de bal weg. Mouha is nu in balbezit. Balewski onderschept slim de pass. Balewski haalt uit met een fantastische trap. Holák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - GARRA F C 2:3

87e minuut.
Năstăsescu geeft de bal voor. van Gils geeft de bal voor. Tardivo kopt de bal weg. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 48%, GARRA F C 52%.
Nevada club - GARRA F C 2:3