Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Paysa Olimar
paysa3L Tactiek mars attack
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 64.1
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Osuna geeft een hoge lob. Daar is Hopta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moog onderschept slim de pass. Moog haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Haidbauer kopt de bal weg. Daar is Einstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Grive met de inworp. Levi is nu in balbezit. Levi geeft een lange en hoge pass. Wiejowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 1:0

19e minuut.
Grive met een sublieme pass. Levi rent richting de bal. Levi geeft de bal voor. Haidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidbauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Levi passt de bal met de wreef. Baré is nu in balbezit. Baré geeft een lange en hoge pass. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 2:0

26e minuut.
Levi geeft de bal voor. Daar is Várhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 3:0

28e minuut.
Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas passt de bal met de wreef. Moog rent richting de bal. Moog schiet op doel. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 3:1

33e minuut.
Levi rent richting de bal. Levi passt de bal in één keer door. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 4:1

35e minuut.
Levi geeft de bal voor. Várhidi heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Pallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 5:1

37e minuut.
Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grive probeert naar een medespeler te passen. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi geeft de bal voor. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pallas trapt de bal weg van het doel. Frauchiger is nu in balbezit. Frauchiger speelt de bal door. Moog rent richting de bal. Moog draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

39e minuut.
Einstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Porąbaniec de bal. Syllas is nu in balbezit. Syllas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 5:2

40e minuut.
Porąbaniec passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi geeft een hoge lob. Wiejowski springt en kopt de bal. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Paysa 36%, Olimar 64%.
El Paysa - Olimar 5:2

46e minuut.
Levi passt de bal zonder na te denken. Grive rent richting de bal. Grive passt de bal met de wreef. Haidbauer is nu in balbezit. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Levi geeft de bal voor. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Zinetti speelt de bal door. Baré heeft problemen om de bal te vangen. Baré geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grive rent richting de bal. Grive geeft de bal voor. Daar is Einstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 6:2

55e minuut.
Osuna met een snelle inworp. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas geeft een hoge lob. Moog bereikt de bal nog maar net als eerste. Moog draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg. Hopta heeft problemen om de bal te vangen. Moog rent richting de bal. Moog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 6:3

67e minuut.
Klungelig pakt Wiejowski de bal. Levi probeert naar een medespeler te passen. Haidbauer rent richting de bal. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Baré rent richting de bal. Baré passt de bal zonder na te denken. Levi geeft een lange en hoge pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 7:3

71e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Haidbauer is nu in balbezit. Zinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zinetti krijgt een gele kaart. Haidbauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Haidbauer neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun met een sublieme pass. Syllas rent richting de bal. Moog rent richting de bal. Moog schiet op doel. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Várhidi geeft een lange en hoge pass. Wilimowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moog. Moog krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Levi kan de bal niet met de borst controleren. Levi probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 8:3

82e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Haidbauer is nu in balbezit. Haidbauer schiet op doel. Pallas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - Olimar 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Paysa 36%, Olimar 64%.
El Paysa - Olimar 9:3