Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isis Desvelada El Paysa
turing_9 Tactiek paysa3L
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
71 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Szajter geeft de bal voor. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan is nu in balbezit. Szajter onderschept slim de pass. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Levi met een sublieme pass. Estevan geeft een lange en hoge pass. Baumgartner onderschept slim de pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Şeitan passt de bal zonder na te denken. Levi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Creţu de bal. Haidbauer rent richting de bal. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap. Petrušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Creţu geeft een lange en hoge pass. Świątek rent richting de bal. Estevan begaat een overtreding. Estevan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava speelt de bal door. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi geeft een lange en hoge pass. Horta maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfaro bokst de bal weg. Szajter is nu in balbezit. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - El Paysa 1:0

41e minuut.
Santarim passt de bal zonder na te denken. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi geeft een lange en hoge pass. Horta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - El Paysa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 45%, El Paysa 55%.
Isis Desvelada - El Paysa 2:0

60e minuut.
Otava passt de bal met de wreef. Horta heeft problemen om de bal te vangen. Magiun is nu in balbezit. Horta onderschept slim de pass. Horta draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Creţu probeert de bal met de borst te controleren. Haidbauer is nu in balbezit. Creţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haidbauer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haidbauer kan niet meer verder spelen. Chiffone komt het veld opgelopen. Estevan met een snel genomen vrije trap. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Levi kopt de bal weg. Klungelig pakt Santarim de bal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - El Paysa 2:1

65e minuut.
Horta passt de bal zonder na te denken. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi geeft een lange en hoge pass. Szajter maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - El Paysa 3:1

71e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal met de wreef. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi geeft een lange en hoge pass. Szajter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horta rent richting de bal. Horta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Crivac geeft de bal voor. Nzonzi rent richting de bal. Met opzet legt Trafas zijn tegenspeler op de grond. Trafas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 45%, El Paysa 55%.
Isis Desvelada - El Paysa 3:1