Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salmia F.C. PAPÁ BOLSO
Gamma II Tactiek lacironeta
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 77.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Pikulec is nu in balbezit. Pikulec passt de bal met de wreef. Banussi rent richting de bal. Banussi geeft een hoge lob. Dan springt en kopt de bal. Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi geeft een hoge lob. Cañate kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Uzdowski bokst de bal weg.

5e minuut.
Ure probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marczak krijgt een gele kaart. Dan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dan neemt de penalty, wat een uithaal! Uzdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - PAPÁ BOLSO 0:1

7e minuut.
Blanc passt de bal zonder na te denken. Ure heeft problemen om de bal te vangen. Ure passt de bal in één keer door. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ure met een sublieme pass. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Banussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec passt de bal zonder na te denken. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Banussi speelt de bal door. Ure rent richting de bal. Ure passt de bal in één keer door. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Zaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blanc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dan springt en kopt de bal. Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec passt de bal zonder na te denken. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel. Uzdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - PAPÁ BOLSO 0:2

25e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec passt de bal zonder na te denken. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - PAPÁ BOLSO 1:2

26e minuut.
Sladoje passt de bal met de wreef. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure geeft een hoge lob. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanc met een snelle inworp. Ure speelt de bal door. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Banussi met een sublieme pass. Cañate rent richting de bal. Nunès legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nunès krijgt een gele kaart. Cañate raakt geblesseerd tijdens het duel. Dan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 71%, PAPÁ BOLSO 29%.
Salmia F.C. - PAPÁ BOLSO 1:2

48e minuut.
Banussi kopt de bal weg. Cañate rent richting de bal. Zaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaev krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ure speelt de bal door. Pikulec rent richting de bal. Pikulec passt de bal zonder na te denken. Banussi geeft de bal voor. Cañate springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toğuz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Toğuz speelt de bal door. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cañate raakt geblesseerd tijdens het duel. Dan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lavallén speelt de bal door. Nunès rent richting de bal. Nunès passt de bal met de wreef. Daar is Dolgetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén passt de bal zonder na te denken. Avren is nu in balbezit. Avren geeft een hoge lob. Bas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wider probeert naar een medespeler te passen. Avren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schoofs. Schoofs krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zvara rent richting de bal. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren speelt de bal door. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas haalt uit met een fantastische trap. Guran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 48%, PAPÁ BOLSO 52%.
Salmia F.C. - PAPÁ BOLSO 1:2