Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Paysa GARRA F C
paysa3L Tactiek .
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
45.5 gemiddelde waardering 62.5
average Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Trerecki draait met de bal, schiet en ... Michoń kopt de bal weg. Gogicz geeft de bal voor. Bogado is nu in balbezit. Bogado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Trares geeft de bal voor. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Băcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Băcilă haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Inworp. Badrić komt het veld opgelopen. van Gils komt het veld opgelopen. Kobylaniec komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Trerecki is nu in balbezit. Trerecki passt de bal zonder na te denken. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - GARRA F C 0:1

19e minuut.
Hopta passt de bal in één keer door. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă passt de bal zonder na te denken. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - GARRA F C 0:2

26e minuut.
van Gils is nu in balbezit. van Gils geeft de bal voor. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Subi heeft problemen om de bal te vangen. Gogicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi begaat een overtreding. Subi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Trerecki onderschept slim de pass. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Trerecki is nu in balbezit. Trerecki passt de bal met de wreef. Badrić geeft een hoge lob. Băcilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Hopta heeft problemen om de bal te vangen. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Paysa 79%, GARRA F C 21%.
El Paysa - GARRA F C 0:2

46e minuut.
Alen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen geeft een lange en hoge pass. van Gils geeft de bal voor. Kobylaniec krijgt zijn hoofd ertegen. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - GARRA F C 0:3

53e minuut.
Trerecki speelt de bal door. Kobylaniec rent richting de bal. Met opzet legt Magiun zijn tegenspeler op de grond. Magiun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kobylaniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. van Gils neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Alen verovert de bal door een tackle van achteren. Alen passt de bal met de wreef. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Subi rent richting de bal. Subi passt de bal in één keer door. Trerecki heeft problemen om de bal te vangen. Trerecki passt de bal met de wreef. Hopta onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Trerecki rent richting de bal. Trerecki passt de bal met de wreef. Badrić is nu in balbezit. Badrić geeft een lange en hoge pass. Băcilă springt en kopt de bal. Andrade bokst de bal weg.

71e minuut.
Gogicz rent richting de bal. Trerecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki speelt de bal door. Badrić is nu in balbezit. Badrić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jara speelt de bal door. Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi geeft een hoge lob. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Trares heeft problemen om de bal te vangen. Mouha geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec kopt de bal weg. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Subi rent richting de bal. Subi passt de bal met de wreef. Băcilă is nu in balbezit. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Marinho komt het veld opgelopen.

80e minuut.
van Gils met een sublieme pass. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki passt de bal zonder na te denken. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec schiet op doel. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hopta met een sublieme pass. Badrić probeert naar een medespeler te passen. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić geeft een lange en hoge pass. Hopta heeft problemen om de bal te vangen. Marinho is nu in balbezit. Marinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Alen geeft de bal voor. Michoń probeert de bal met de borst te controleren. Marinho is nu in balbezit. Marinho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hopta de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Gils zal de hoekschop nemen. Marinho rent richting de bal. Marinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - GARRA F C 0:4

88e minuut.
Andrade speelt de bal door. van Gils heeft problemen om de bal te vangen. van Gils geeft de bal voor. Marinho is nu in balbezit. Marinho haalt uit met een fantastische trap. Andrade bokst de bal weg. Daar is Kobylaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Paysa - GARRA F C 0:5

90e minuut.
Estevan rent richting de bal. Alen onderschept slim de pass. Alen passt de bal met de wreef. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Paysa 75%, GARRA F C 25%.
El Paysa - GARRA F C 0:5