Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragones del Eden Ceibal
Acero y Fuego Tactiek Test523C
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
71 gemiddelde waardering 66.6
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta is nu in balbezit. Korsar onderschept slim de pass. Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár probeert naar een medespeler te passen. Bas rent richting de bal. Bas schiet op doel. Chao bokst de bal weg.

9e minuut.
Cocei is nu in balbezit. De Pontis onderschept slim de pass. Korsar begaat een overtreding. Korsar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal zonder na te denken. Foianini geeft een hoge lob. Bas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gujdár passt de bal in één keer door. Foianini met een sublieme pass. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Ceibal 0:1

18e minuut.
De Pontis speelt de bal door. Puente speelt de bal door. Aguirrezabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De Pontis probeert naar een medespeler te passen. Pijs met een sublieme pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragones del Eden - Ceibal 1:1

42e minuut.
De Pontis rent richting de bal. De Pontis passt de bal met de wreef. Puente heeft problemen om de bal te vangen. Pijs geeft een hoge lob. Mendieta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 50%, Ceibal 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragones del Eden - Ceibal 1:1

62e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár met een sublieme pass. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gujdár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ríos. Gujdár raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocei met een snel genomen vrije trap. Bas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. De Pontis met de inworp. Pijs is nu in balbezit. Pijs geeft de bal voor. Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korsar is nu in balbezit. Suffiotti onderschept slim de pass. Suffiotti schiet op doel. Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Ceibal 2:1

88e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Korsar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puente neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Ceibal 3:1

88e minuut.
Aguirrezabala rent richting de bal. De Pontis verovert de bal door een tackle van achteren. De Pontis probeert naar een medespeler te passen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Barrera bokst de bal weg.

90e minuut.
Puente rent richting de bal. Puente geeft een lange en hoge pass. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Ceibal 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 47%, Ceibal 53%.
Dragones del Eden - Ceibal 4:1