Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carbonero-querido Gaucho Punteador
B1 Tactiek NG4222
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Gestido kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusarpoli met een snelle inworp. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ... Farré bokst de bal weg.

9e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye passt de bal in één keer door. Soponpanich rent richting de bal. Soponpanich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Gaucho Punteador 0:1

15e minuut.
Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Ochiuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soponpanich rent richting de bal. Barone is nu in balbezit. Pretto onderschept slim de pass. Soponpanich verovert de bal door een tackle van achteren. Soponpanich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Soponpanich heeft problemen om de bal te vangen. Soponpanich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Gaucho Punteador 0:2

45e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Fusarpoli rent richting de bal. Fusarpoli probeert naar een medespeler te passen. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ... Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 54%, Gaucho Punteador 46%.
carbonero-querido - Gaucho Punteador 0:2

51e minuut.
Lacasa rent richting de bal. Lacasa passt de bal in één keer door. Inworp. van Hoye met de inworp. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Radojičić passt de bal met de wreef. van Hoye rent richting de bal. van Hoye speelt de bal door. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Soponpanich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Gaucho Punteador 0:3

72e minuut.
Ochiuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiuzzi speelt de bal door. Lacasa probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sochacki is nu in balbezit. Sochacki geeft de bal voor. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa geeft de bal voor. Avaroa maakt een snoekduik en kopt de bal. Malatya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Radojičić de bal onder controle te krijgen. Soponpanich is nu in balbezit. Sone begaat een overtreding. Soponpanich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Tosi speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. Farré bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 58%, Gaucho Punteador 42%.
carbonero-querido - Gaucho Punteador 0:3