Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACeite de MILANesa Hijos de Obdulio FC
4-3-3 Tactiek totheright
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen good


6e minuut.
Mazzone met de inworp. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues onderschept slim de pass. Masagues geeft de bal voor. Cantarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:1

7e minuut.
Masagues geeft een lange en hoge pass. Cantarelli is nu in balbezit. Carro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carro krijgt een gele kaart. Cantarelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cantarelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Masagues geeft een lange en hoge pass. Marquez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzymiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Revetria passt de bal in één keer door. Mazzone geeft een hoge lob. Carro kan de bal niet met de borst controleren. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Alanes is nu in balbezit. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista geeft een hoge lob. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:2

19e minuut.
Cantarelli met een sublieme pass. Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft een hoge lob. Cantarelli springt en kopt de bal. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:3

21e minuut.
Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli passt de bal met de wreef. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mazzone passt de bal met de wreef. Masagues is nu in balbezit. Masagues heeft problemen om de bal te vangen. Masagues geeft een lange en hoge pass. Cantarelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Batista is nu in balbezit. Marquez is nu in balbezit. Marquez geeft een lange en hoge pass. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:4

27e minuut.
Mazzone geeft de bal voor. Krzymiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alanes. Alanes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Batista kopt de bal weg. Daar is Marquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues verovert de bal door een tackle van achteren. Masagues geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alanes rent richting de bal. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński geeft een hoge lob. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 80%, Hijos de Obdulio FC 20%.
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:4

46e minuut.
Galarza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Batista is nu in balbezit. Alanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batista zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzymiński kopt de bal weg. Genta is nu in balbezit. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:5

50e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Cantarelli heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:6

52e minuut.
Giusto probeert naar een medespeler te passen. Masagues heeft problemen om de bal te vangen. Masagues geeft de bal voor. Daar is Krzymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymiński schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:7

54e minuut.
Revetria bereikt de bal nog maar net als eerste. Revetria passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Masagues de bal. Masagues geeft de bal voor. Krzymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canals komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals passt de bal met de wreef. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:8

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bailón komt het veld opgelopen. Arredondo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppo met een sublieme pass. Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft een lange en hoge pass. Cantarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:9

66e minuut.
Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft een hoge lob. Alanes heeft problemen om de bal te vangen. Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Giusto is nu in balbezit. Giusto met een sublieme pass. Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft de bal voor. Cantarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cantarelli passt de bal zonder na te denken. Masagues is nu in balbezit. Masagues speelt de bal door. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez geeft een hoge lob. Bailón kopt de bal weg. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:10

72e minuut.
Giusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusto geeft een hoge lob. Cantarelli kopt de bal weg. Canals rent richting de bal. Canals haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft de bal voor. Cantarelli is nu in balbezit. Carro is nu in balbezit. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Canals krijgt zijn hoofd ertegen. Masagues geeft de bal voor. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:11

81e minuut.
Genta verovert de bal door een tackle van achteren. Genta speelt de bal door. Giusto geeft een hoge lob. Canals rent richting de bal. Canals draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft een lange en hoge pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:12

85e minuut.
Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft een lange en hoge pass. Marquez onderschept slim de pass. Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 71%, Hijos de Obdulio FC 29%.
ACeite de MILANesa - Hijos de Obdulio FC 0:13