Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. Akgwiz
Emiliano Albin Tactiek Snorow
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 47.6
outstanding Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een lange en hoge pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rodríguez Santiago passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda geeft een lange en hoge pass. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rebougas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carneiro rent richting de bal. Carneiro passt de bal zonder na te denken. Čorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorbo schiet op doel. Leczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Šchlehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šchlehr. Šchlehr krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Carneiro rent richting de bal. Rebougas met een sublieme pass. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 1:0

27e minuut.
Rebougas geeft een hoge lob. Galvalisi kopt de bal weg. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 2:0

28e minuut.
Šchlehr passt de bal zonder na te denken. Hoydonckx is nu in balbezit. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 3:0

31e minuut.
Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro passt de bal met de wreef. Barlocco rent richting de bal. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Čorbo heeft problemen om de bal te vangen. Čorbo geeft een hoge lob. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 4:0

34e minuut.
Klungelig pakt Čorbo de bal. Čorbo passt de bal zonder na te denken. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 5:0

39e minuut.
Šchlehr passt de bal met de wreef. Brevis geeft de bal voor. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 6:0

41e minuut.
Šchlehr passt de bal in één keer door. Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Mare is nu in balbezit. Mare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brevis trapt de bal weg van het doel. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 40%, Akgwiz 60%.
Decano F.C. - Akgwiz 6:0

48e minuut.
Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas passt de bal met de wreef. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 7:0

55e minuut.
Rodríguez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorbo verovert de bal door een tackle van achteren. Čorbo geeft een lange en hoge pass. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 8:0

59e minuut.
Galvalisi probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs onderschept slim de pass. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hoydonckx heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco geeft een hoge lob. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Zaballa met een sublieme pass. Carneiro probeert de bal aan de voet te houden. Carneiro passt de bal in één keer door. Rebougas geeft een hoge lob. Barlocco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 9:0

73e minuut.
Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šchlehr passt de bal zonder na te denken. Mare rent richting de bal. Mare draait met de bal, schiet en ... Mariaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Čorbo passt de bal in één keer door. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs geeft een hoge lob. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barlocco speelt de bal door. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi schiet op doel. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 10:0

82e minuut.
Zaballa onderschept slim de pass. Rebougas geeft een hoge lob. Carneiro rent richting de bal. Carneiro geeft een hoge lob. Barlocco springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 11:0

84e minuut.
Filip kopt de bal weg. Brevis rent richting de bal. Brevis geeft een lange en hoge pass. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel. Leczkowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Anghel speelt de bal door. Klungelig pakt Rebougas de bal. Rebougas geeft de bal voor. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. Leczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galvalisi heeft problemen om de bal te vangen. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... Leczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft de bal voor. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... Leczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Akgwiz 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 37%, Akgwiz 63%.
Decano F.C. - Akgwiz 12:0