Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:30
  • Competitiewedstrijd: Divisional C.01
  • Stadion: CC8 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 290
CC8 CA Peñarol
CC8 1 Tactiek 424
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 24.8
solid Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Davino passt de bal in één keer door. Coitinho onderschept slim de pass. Klungelig pakt Czerembor de bal. Qinta is nu in balbezit. Qinta draait met de bal, schiet en ... Pierścionek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Testoni is nu in balbezit. Monagas onderschept slim de pass. Monagas geeft een hoge lob. Erpençe heeft problemen om de bal te vangen. Erpençe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 1:0

11e minuut.
Daar is Topolansky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolansky geeft de bal voor. Erpençe rent richting de bal. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 2:0

17e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe passt de bal met de wreef. Monagas rent richting de bal. Monagas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Coitinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coitinho passt de bal zonder na te denken. Erpençe rent richting de bal. Erpençe draait met de bal, schiet en ... Monagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Erpençe is nu in balbezit. Monagas rent richting de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap. Ibañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 3:0

29e minuut.
Testoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Teodorescu met een snelle inworp. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Valve speelt de bal door. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu speelt de bal door. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 4:0

36e minuut.
Atala bereikt de bal nog maar net als eerste. Atala geeft de bal voor. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 28%, CA Peñarol 72%.
CC8 - CA Peñarol 4:0

48e minuut.
Dussán is nu in balbezit. Dussán geeft de bal voor. Agreda rent richting de bal. Monagas verovert de bal door een tackle van achteren. Monagas draait met de bal, schiet en ... Ibañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 5:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. D`amato met een harde bal richting middenveld. Dussán kopt de bal weg. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Agreda onderschept slim de pass. Erpençe onderschept slim de pass. Monagas rent richting de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 6:0

55e minuut.
Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas passt de bal in één keer door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een hoge lob. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 7:0

60e minuut.
Atala is nu in balbezit. Atala met een sublieme pass. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe schiet op doel. Ibañez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Agreda geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Valve bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Monagas de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap. Ibañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe schiet op doel. Ibañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 8:0

68e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Dussán rent richting de bal. Dussán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dussán verovert de bal door een tackle van achteren. Dussán passt de bal in één keer door. Monagas is nu in balbezit. Monagas draait met de bal, schiet en ... Ibañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe speelt de bal door. Monagas rent richting de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 9:0

76e minuut.
Atala verovert de bal door een tackle van achteren. Atala probeert naar een medespeler te passen. Monagas rent richting de bal. Erpençe rent richting de bal. Erpençe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Atala probeert naar een medespeler te passen. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Atala met een sublieme pass. Erpençe rent richting de bal. Erpençe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - CA Peñarol 10:0

85e minuut.
Teodorescu geeft een hoge lob. Ibañez speelt de bal door. Franco kopt de bal weg. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Franco met een snelle inworp. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas probeert naar een medespeler te passen. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe draait met de bal, schiet en ... Ibañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 31%, CA Peñarol 69%.
CC8 - CA Peñarol 10:0