Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Nacional de Futsal Meme y Vali
spide9 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Shchiolkin rent richting de bal. Dačić onderschept slim de pass. Dačić speelt de bal door. Chery heeft problemen om de bal te vangen. Chery schiet op doel. Loco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Loco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Janvion geeft de bal voor. Inworp. Pavel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo draait met de bal, schiet en ... Damasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Střihavka met een snelle inworp. Oliva geeft een hoge lob. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 1:0

15e minuut.
Janvion speelt de bal door. Střihavka is nu in balbezit. Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka onderschept slim de pass. Střihavka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal met de wreef. Chery rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Cirilo rent richting de bal. Contreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contreras krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Shchiolkin de bal. Chery is nu in balbezit. Shchiolkin begaat een overtreding. Shchiolkin krijgt een gele kaart. Chery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ott zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Xhaxhka de bal. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka probeert naar een medespeler te passen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Střihavka schiet op doel. Loco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 42%, Meme y Vali 58%.
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 2:0

49e minuut.
Frena passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Střihavka rent richting de bal. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Střihavka kopt de bal weg. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery onderschept slim de pass. Chery schiet op doel. Loco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ott onderschept slim de pass. Mutsch is nu in balbezit. Mutsch passt de bal in één keer door. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Loco met een harde bal richting middenveld. Crossa kopt de bal weg. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić is nu in balbezit. Dačić schiet op doel. Loco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xhaxhka onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Střihavka onderschept slim de pass. Střihavka speelt de bal door. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 3:0

61e minuut.
Střihavka heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka geeft de bal voor. Dačić rent richting de bal. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Crossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa geeft een hoge lob. Dačić kopt de bal weg. Chery is nu in balbezit. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 4:0

73e minuut.
Frena heeft problemen om de bal te vangen. Shchiolkin onderschept slim de pass. Shchiolkin geeft de bal voor. Drėgūnas is nu in balbezit. Drėgūnas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 46%, Meme y Vali 54%.
Club Nacional de Futsal - Meme y Vali 4:0