Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiraSol Deportivo Geas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo passt de bal in één keer door. Rotela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Necchi is nu in balbezit. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo passt de bal zonder na te denken. Velázquez rent richting de bal. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone rent richting de bal. Alpire verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero is nu in balbezit. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Etulain trapt de bal weg. Tamayo kopt de bal weg. Klungelig pakt Alpire de bal. Alpire schiet op doel. Etulain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MiraSol - Deportivo Geas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiraSol 53%, Deportivo Geas 47%.
MiraSol - Deportivo Geas 1:0

74e minuut.
Tamayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Roldán rent richting de bal. Roldán schiet op doel. De bal raakt de paal. Tucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiraSol 46%, Deportivo Geas 54%.
MiraSol - Deportivo Geas 1:0