Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simple FC Odontologia
Normal Tactiek 433 plus
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Terán met een sublieme pass. Romeo is nu in balbezit. Romeo passt de bal zonder na te denken. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Antequera is nu in balbezit. Gloor verovert de bal door een tackle van achteren. Declercq speelt de bal door. Carrier rent richting de bal. Carrier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bahamontes kopt de bal weg. Declercq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq is nu in balbezit. Declercq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bahamontes onderschept slim de pass. Bahamontes met een sublieme pass. Gyacona is nu in balbezit. Carrier verovert de bal door een tackle van achteren. Zakochany probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 0:1

38e minuut.
Zinola onderschept slim de pass. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinola onderschept slim de pass. Zinola draait met de bal, schiet en ... Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simple FC - Odontologia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simple FC 67%, Odontologia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simple FC - Odontologia 1:1

46e minuut.
Pimienta geeft een hoge lob. Bahamontes rent richting de bal. Bahamontes passt de bal met de wreef. Declercq rent richting de bal. Declercq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 1:2

49e minuut.
Plougmand maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bailaba rent richting de bal. Declercq verovert de bal door een tackle van achteren. Declercq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 1:3

51e minuut.
Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor verovert de bal door een tackle van achteren. Gloor passt de bal met de wreef. Carrier is nu in balbezit. Carrier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Declercq rent richting de bal. Nuei is nu in balbezit. Declercq onderschept slim de pass. Declercq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 1:4

65e minuut.
Buitenspel voor Ishizawa. Goede buitenspelval van de verdediging. Llofrin neemt vlug de vrije trap. Gloor kopt de bal weg. Declercq rent richting de bal. Declercq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Irusta niet meer kan verder spelen. De Los Campos komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Declercq neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 1:5

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lasocki komt het veld opgelopen. Dzięgielewski komt het veld opgelopen. Dos Santos komt het veld opgelopen. Palenzuela komt het veld opgelopen. Magureguy komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gloor met een sublieme pass. Lasocki rent richting de bal. Dos Santos rent richting de bal. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Odontologia 1:6

88e minuut.
Dos Santos onderschept slim de pass. Dos Santos geeft de bal voor. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simple FC 74%, Odontologia 26%.
Simple FC - Odontologia 1:6