Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Naranja Mecáninca FC
la serruchadora Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cranchi is nu in balbezit. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec passt de bal met de wreef. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mydło geeft de bal voor. Chełmiński heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry rent richting de bal. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński schiet op doel. Subieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Formeliano de bal. Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer passt de bal met de wreef. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 2:0

8e minuut.
Rognoni geeft een hoge lob. Araújo Pena met een sublieme pass. Chełmiński rent richting de bal. Ruggi is nu in balbezit. Ruggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 3:0

15e minuut.
Rognoni rent richting de bal. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena met een sublieme pass. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subieta trapt de bal weg. Surowiec kopt de bal weg. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Subieta trapt de bal weg van het doel. Ruggi kan de bal niet met de borst controleren. Ruggi passt de bal met de wreef. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Subieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Araújo Pena passt de bal zonder na te denken. Chełmiński heeft problemen om de bal te vangen. León is nu in balbezit. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Formeliano is nu in balbezit. Formeliano speelt de bal door. Daar is Szczepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reznik rent richting de bal. Reznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cadima bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urferer verovert de bal door een tackle van achteren. Urferer geeft de bal voor. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Subieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 4:0

31e minuut.
Etchegoimberry probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Surowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Urferer kopt de bal weg. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena geeft een lange en hoge pass. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 5:0

34e minuut.
Daar is Zanchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetta passt de bal met de wreef. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński onderschept slim de pass. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Surowiec kopt de bal weg. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 6:0

38e minuut.
Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek met een sublieme pass. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 7:0

39e minuut.
Cadima probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orliński met de inworp. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Subieta trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surowiec met een snelle inworp. Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subieta trapt de bal weg van het doel. Szczepek kopt de bal weg. Daar is Araújo Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena geeft de bal voor. Subieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 8:0

45e minuut.
Cranchi geeft de bal voor. Daar is Rognoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena probeert naar een medespeler te passen. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 15%, Naranja Mecáninca FC 85%.
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 8:0

50e minuut.
Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec geeft een lange en hoge pass. Araújo Pena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 9:0

50e minuut.
Reznik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranchi rent richting de bal. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec rent richting de bal. Surowiec passt de bal zonder na te denken. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński passt de bal met de wreef. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena geeft een hoge lob. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Subieta met een harde bal richting middenveld. Surowiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Chełmiński de bal. Chełmiński schiet op doel. Subieta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Ruggi kan de bal niet met de borst controleren. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec passt de bal met de wreef. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Subieta trapt de bal weg. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena passt de bal zonder na te denken. Ruggi heeft problemen om de bal te vangen. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Subieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 10:0

71e minuut.
Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft de bal voor. Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap. Subieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 11:0

72e minuut.
Araújo Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández is nu in balbezit. Hernández passt de bal in één keer door. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 12:0

73e minuut.
Reznik met een sublieme pass. Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena heeft problemen om de bal te vangen. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
León geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surowiec met de inworp. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Subieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 13:0

84e minuut.
Urferer met de inworp. Szczepek speelt de bal door. Ruggi heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Urferer probeert naar een medespeler te passen. Szczepek speelt de bal door. Etchegoimberry is nu in balbezit. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 20%, Naranja Mecáninca FC 80%.
Atlético Arsenal - Naranja Mecáninca FC 13:0