Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Nacional de Futsal Club Nacional de Futbol 33
spide9 Tactiek 451
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal met de wreef. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celsi met een sublieme pass. Landa kopt de bal weg. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldaña heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 1:0

6e minuut.
Manzi speelt de bal door. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka schiet op doel. Saldaña probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 2:0

6e minuut.
Balparda probeert naar een medespeler te passen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Celsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Manzi kopt de bal weg. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal in één keer door. Chery is nu in balbezit. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 3:0

12e minuut.
Pages kopt de bal weg. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva speelt de bal door. Chery is nu in balbezit. Chery schiet op doel. Celsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dačić verovert de bal door een tackle van achteren. Dačić met een sublieme pass. Střihavka rent richting de bal. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Russomando probeert de bal aan de voet te houden. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 4:0

17e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Pages rent richting de bal. Dačić onderschept slim de pass. Dačić geeft de bal voor. Chery krijgt zijn hoofd ertegen. Celsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 5:0

20e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić speelt de bal door. Chery is nu in balbezit. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel. Celsi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Celsi probeert naar een medespeler te passen. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa geeft een lange en hoge pass. Střihavka heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dačić passt de bal in één keer door. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal met de wreef. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 6:0

31e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Chery heeft problemen om de bal te vangen. Chery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 7:0

37e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić met een sublieme pass. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 8:0

41e minuut.
Střihavka rent richting de bal. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka rent richting de bal. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Celsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 9:0

44e minuut.
Manzi is nu in balbezit. Manzi passt de bal in één keer door. Střihavka speelt de bal door. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 30%, Club Nacional de Futbol 33 70%.
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 9:0

46e minuut.
Lobos passt de bal zonder na te denken. Landa is nu in balbezit. Capristo begaat een overtreding. Capristo krijgt een gele kaart. Landa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Landa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chery kopt de bal weg. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka schiet op doel. Celsi bokst de bal weg. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Střihavka rent richting de bal. Střihavka met een sublieme pass. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić is nu in balbezit. Dačić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Janvion passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Landa de bal. Landa geeft een hoge lob. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. Celsi bokst de bal weg. Daar is Saldaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Janvion passt de bal zonder na te denken. Landa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saldaña de bal. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Celsi bokst de bal weg. Klungelig pakt Russomando de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manzi neemt de hoekschop. Střihavka kopt de bal weg. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery draait met de bal, schiet en ... Celsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 10:0

58e minuut.
Landa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka passt de bal zonder na te denken. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Crossa is nu in balbezit. Crossa geeft een lange en hoge pass. Chery probeert naar een medespeler te passen. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić passt de bal in één keer door. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sponge bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal in één keer door. Střihavka heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chery probeert naar een medespeler te passen. Pages is nu in balbezit. Chery onderschept slim de pass. Chery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chery rent richting de bal. Contreras is nu in balbezit. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Celsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 11:0

78e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras speelt de bal door. Dačić speelt de bal door. Klungelig pakt Chery de bal. Chery draait met de bal, schiet en ... Celsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 12:0

83e minuut.
Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Dačić is nu in balbezit. Dačić geeft een hoge lob. Chery krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 23%, Club Nacional de Futbol 33 77%.
Club Nacional de Futsal - Club Nacional de Futbol 33 13:0