Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odontologia Bayer olimpi
433 plus Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25.3 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bahamontes probeert naar een medespeler te passen. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier rent richting de bal. Carrier heeft problemen om de bal te vangen. Carrier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Quiroz geeft de bal voor. Tămâie speelt de bal door. Semperena kopt de bal weg. Faral bereikt de bal nog maar net als eerste. Faral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Britez. Declercq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giovani met een snel genomen vrije trap. Gloor is nu in balbezit. Gloor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gloor schiet op doel. Nurmberg kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dos Santos neemt de hoekschop. Carrier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos met een sublieme pass. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nurmberg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 29%, Bayer olimpi 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odontologia - Bayer olimpi 0:0

48e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro met een sublieme pass. Carrier heeft problemen om de bal te vangen. Carrier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Plougmand is nu in balbezit. Plougmand geeft de bal voor. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Gloor rent richting de bal. Gloor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caillot komt het veld opgelopen. Pimienta komt het veld opgelopen. Lasocki komt het veld opgelopen. Dzięgielewski komt het veld opgelopen. Zakochany komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bahamontes speelt de bal door. Britez is nu in balbezit. Pimienta onderschept slim de pass. Carrier rent richting de bal. Carrier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Caillot geeft de bal voor. Quercini is nu in balbezit. Quercini probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Villalba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pimienta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faral rent richting de bal. Faral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Caillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 29%, Bayer olimpi 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odontologia - Bayer olimpi 0:0