Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino Amarillo MiraSol
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Nocetti verovert de bal door een tackle van achteren. Nocetti geeft de bal voor. Rotundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alpire is nu in balbezit. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Quintero geeft de bal voor. Rapetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrante de bal. Alpire rent richting de bal. Alpire schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Santelices onderschept slim de pass. Santelices geeft de bal voor. Velázquez heeft problemen om de bal te vangen. Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Velázquez is nu in balbezit. Nocetti is nu in balbezit. Bentancour is nu in balbezit. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nocetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera onderschept slim de pass. Barrera passt de bal in één keer door. Anzaldo is nu in balbezit. Anzaldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino Amarillo 53%, MiraSol 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Submarino Amarillo - MiraSol 0:0

55e minuut.
Bentancour speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Barrera passt de bal in één keer door. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo draait met de bal, schiet en ... Waizman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino Amarillo - MiraSol 1:0

59e minuut.
Mina geeft een hoge lob. Inworp. Rotela met een snelle inworp. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bentancour passt de bal zonder na te denken. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera passt de bal in één keer door. Anzaldo is nu in balbezit. Anzaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino Amarillo - MiraSol 2:0

80e minuut.
Dimitrio rent richting de bal. Dimitrio geeft een lange en hoge pass. Salvat kopt de bal weg. Alpire is nu in balbezit. Alpire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino Amarillo - MiraSol 2:1

86e minuut.
Ferrante is nu in balbezit. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero speelt de bal door. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino Amarillo 43%, MiraSol 57%.
Submarino Amarillo - MiraSol 2:1