Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tu Voluntad f.c Lugano FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Tarca onderschept slim de pass. Arias rent richting de bal. Arias probeert naar een medespeler te passen. Revello bereikt de bal nog maar net als eerste. Revello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Voluntad f.c - Lugano FC 0:1

23e minuut.
Savio trapt de bal weg van het doel. Sacco is nu in balbezit. Sacco geeft de bal voor. Carrabs heeft problemen om de bal te vangen. Revello is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Musto rent richting de bal. Musto speelt de bal door. Revello is nu in balbezit. Revello draait met de bal, schiet en ... Carrabs probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Inworp. Altamirano met de inworp. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Voluntad f.c 52%, Lugano FC 48%.
Tu Voluntad f.c - Lugano FC 0:1

49e minuut.
Abalde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met een snelle inworp. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Paal! Cascales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pereira met de inworp. Masnik is nu in balbezit. Masnik geeft de bal voor. Croatto is nu in balbezit. Croatto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Carrabs probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abalde krijgt een gele kaart. Altamirano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Altamirano kan niet meer verder spelen. Serrano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tarca probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pereira met een snelle inworp. Masnik rent richting de bal. Masnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Libonatti de bal. Paparamborda met een sublieme pass. Musto met een sublieme pass. Revello bereikt de bal nog maar net als eerste. Revello schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Croatto met een snelle inworp. Jordán heeft problemen om de bal te vangen. Jordán geeft de bal voor. De Los Ríos is nu in balbezit. De Los Ríos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Revello bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Voluntad f.c 55%, Lugano FC 45%.
Tu Voluntad f.c - Lugano FC 0:1