Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Villa Soriano Viejo Truco FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilarte geeft de bal voor. Queirolo kopt de bal weg. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo is nu in balbezit. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Villa Soriano - Viejo Truco FC 1:0

39e minuut.
Daar is Icart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrázola met een snelle inworp. Iquiapaza probeert naar een medespeler te passen. Lembo heeft problemen om de bal te vangen. Lembo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Daar is Mazzei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo is nu in balbezit. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei haalt uit met een fantastische trap. Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Villa Soriano 37%, Viejo Truco FC 63%.
Atlético Villa Soriano - Viejo Truco FC 1:0

52e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro speelt de bal door. Capristo rent richting de bal. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazzei is nu in balbezit. Mazzei met een sublieme pass. Guilarte is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dorn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrázola met een snelle inworp. Mazzei probeert de bal met de borst te controleren. Mazzei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart passt de bal in één keer door. Devalois is nu in balbezit. Lembo verovert de bal door een tackle van achteren. Lembo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dorn is nu in balbezit. Mazzei verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzei passt de bal in één keer door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Jándula met een snelle inworp. Quintero is nu in balbezit. Quintero draait met de bal, schiet en ... Capristo probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Villa Soriano 51%, Viejo Truco FC 49%.
Atlético Villa Soriano - Viejo Truco FC 1:0