Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gas United F.C Peña Real
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eterovic verovert de bal door een tackle van achteren. Eterovic probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga heeft problemen om de bal te vangen. Zuluaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Risso bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea rent richting de bal. Errea probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zuluaga onderschept slim de pass. Zuluaga probeert naar een medespeler te passen. Luján met een sublieme pass. Eterovic is nu in balbezit. Eterovic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rovira geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Errea de bal onder controle te krijgen. Risso rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Risso verovert de bal door een tackle van achteren. Eterovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Eterovic speelt de bal door. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gas United F.C 54%, Peña Real 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gas United F.C - Peña Real 0:0

47e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes met een sublieme pass. Eterovic is nu in balbezit. Eterovic haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baptista met de inworp. Zuasnabar is nu in balbezit. Cadima is nu in balbezit. Zuasnabar onderschept slim de pass. Zuasnabar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zuasnabar neemt de hoekschop. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Luján passt de bal in één keer door. Zuluaga rent richting de bal. Cadima onderschept slim de pass. Eterovic onderschept slim de pass. Eterovic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos verovert de bal door een tackle van achteren. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gas United F.C 39%, Peña Real 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gas United F.C - Peña Real 0:0