Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de San Gil Urunal FC
Ultimo Tren Tactiek aguanteluru
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Vass met een snelle inworp. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft de bal voor. Kováts maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bressaglia de bal. Húlka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buscaglione. Florian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vass neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vass passt de bal met de wreef. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft een hoge lob. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Urdinarán onderschept slim de pass. Duanes probeert de bal aan de voet te houden. Silvero speelt de bal door. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Gruszecki met de inworp. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts geeft een hoge lob. Florian is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tobescu kopt de bal weg. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bressaglia de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sionko met de inworp. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. Húlka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Aruhuata onderschept slim de pass. Aruhuata geeft de bal voor. Barni kopt de bal weg. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
BeardsIey met een snelle inworp. Ponce controleert de bal met de borst. Met opzet legt Florian zijn tegenspeler op de grond. Florian krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Schoen geeft een lange en hoge pass. Daar is Urdinarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duanes rent richting de bal. Duanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Urunal FC 1:0

35e minuut.
Vass onderschept slim de pass. Vass probeert naar een medespeler te passen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft de bal voor. Kováts krijgt zijn hoofd ertegen. Húlka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vass is nu in balbezit. BeardsIey verovert de bal door een tackle van achteren. BeardsIey passt de bal in één keer door. Duanes is nu in balbezit. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 52%, Urunal FC 48%.
Unión de San Gil - Urunal FC 1:0

53e minuut.
Florian passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu met een sublieme pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Húlka bokst de bal weg. Bressaglia heeft problemen om de bal te vangen. Húlka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
BeardsIey passt de bal met de wreef. Duanes rent richting de bal. Duanes met een sublieme pass. Barni is nu in balbezit. Barni draait met de bal, schiet en ... Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sionko verovert de bal door een tackle van achteren. Aruhuata is nu in balbezit. Aruhuata passt de bal zonder na te denken. Schoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoen met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey passt de bal zonder na te denken. Purcaru met een sublieme pass. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unión de San Gil - Urunal FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 52%, Urunal FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unión de San Gil - Urunal FC 1:1