Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Prado Cerrito Grande FC
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Weigel onderschept slim de pass. Panzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro is nu in balbezit. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cavani geeft de bal voor. Boghossian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapata. Zapata krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pachi geeft een hoge lob. Inworp. Carvalho met een snelle inworp. Daar is Cueto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cueto geeft een hoge lob. Báez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini speelt de bal door. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo draait met de bal, schiet en ... Fierro maakt een snoekduik en kopt de bal. Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - Cerrito Grande FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 62%, Cerrito Grande FC 38%.
Fortuna Prado - Cerrito Grande FC 0:1

58e minuut.
Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Stuani heeft problemen om de bal te vangen. Stuani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barilko geeft een hoge lob. Paal!

68e minuut.
Inworp. Barilko met een snelle inworp. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes geeft een lange en hoge pass. Panzardo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Weigel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fierro rent richting de bal. Fierro speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 74%, Cerrito Grande FC 26%.
Fortuna Prado - Cerrito Grande FC 0:1