Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manya Crandogs
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 23
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


9e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Bovino rent richting de bal. Batalla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bovino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peláez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
manya - Crandogs 0:1

11e minuut.
Siñani met een sublieme pass. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez passt de bal met de wreef. Bovino is nu in balbezit. Bovino schiet op doel. Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinto neemt de hoekschop. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manya - Crandogs 0:2

24e minuut.
Scyzoryk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trasante met een snelle inworp. Irazoqui rent richting de bal. Irazoqui geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez met een sublieme pass. Bovino is nu in balbezit. Bovino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manya 55%, Crandogs 45%.
manya - Crandogs 0:2

54e minuut.
Balparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaidoş. Gaidoş krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino passt de bal in één keer door. Hornes is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Peláez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Siñani probeert naar een medespeler te passen. Muslera is nu in balbezit. Muslera passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Muslera speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez speelt de bal door. Bovino is nu in balbezit. Bovino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manya 63%, Crandogs 37%.
manya - Crandogs 0:2