Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotora Unión de San Gil
442 Tactiek Sin chances
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:1

12e minuut.
Barni probeert naar een medespeler te passen. Duanes rent richting de bal. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Bertrands probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:2

16e minuut.
Aruhuata heeft problemen om de bal te vangen. Aruhuata speelt de bal door. Klungelig pakt Duanes de bal. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:3

18e minuut.
Barni rent richting de bal. Barni speelt de bal door. Duanes is nu in balbezit. Duanes draait met de bal, schiet en ... Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aruhuata probeert naar een medespeler te passen. Duanes is nu in balbezit. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bertrands geeft een hoge lob. Inworp. BeardsIey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Duanes rent richting de bal. Duanes passt de bal zonder na te denken. Daar is Barni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bertrands geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. BeardsIey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barni bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulander onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:4

43e minuut.
Bossio speelt de bal door. Néné is nu in balbezit. Franczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 66%, Unión de San Gil 34%.
Locomotora - Unión de San Gil 0:4

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Aruhuata de bal onder controle te krijgen. Caprile bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata is nu in balbezit. Aruhuata geeft een lange en hoge pass. Duanes springt en kopt de bal. Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Caprile probeert de bal met de borst te controleren. Barni rent richting de bal. Barni met een sublieme pass. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:5

56e minuut.
Arciszewski kopt de bal weg. Steels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franczyk. Steels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caprile wilt de vrije trap nemen. Húlka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Barni geeft de bal voor. Aruhuata rent richting de bal. Aruhuata passt de bal met de wreef. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duanes rent richting de bal. Insulander bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulander geeft een lange en hoge pass. Bressaglia geeft de bal voor. Duanes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Húlka speelt de bal door. Barni rent richting de bal. Barni passt de bal zonder na te denken. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Barni rent richting de bal. Caprile bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni verovert de bal door een tackle van achteren. Barni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barni verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes rent richting de bal. Barni is nu in balbezit. Barni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Unión de San Gil 0:6

86e minuut.
Caprile kopt de bal weg. Aruhuata probeert de bal aan de voet te houden. Aruhuata geeft een lange en hoge pass. Duanes rent richting de bal. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 65%, Unión de San Gil 35%.
Locomotora - Unión de San Gil 0:6