Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crandogs Cerrito Grande FC
442 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 21.4
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Arrázola de bal onder controle te krijgen. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass. Bovino rent richting de bal. Bovino draait met de bal, schiet en ... Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Baspineiro speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal in één keer door. Bovino rent richting de bal. Bovino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Siñani rent richting de bal. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini onderschept slim de pass. Sabini met een sublieme pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto geeft de bal voor. Klungelig pakt Arrázola de bal. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera geeft de bal voor. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cazot is nu in balbezit. Panzardo onderschept slim de pass. Panzardo passt de bal zonder na te denken. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Fierro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Barilko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sabini heeft problemen om de bal te vangen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Somma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Cerrito Grande FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 56%, Cerrito Grande FC 44%.
Crandogs - Cerrito Grande FC 0:1

61e minuut.
Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparda verovert de bal door een tackle van achteren. Balparda passt de bal in één keer door. Bovino is nu in balbezit. Bovino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani onderschept slim de pass. Siñani passt de bal in één keer door. Bovino rent richting de bal. Bovino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stuani met een sublieme pass. Zapata rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Vela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 37%, Cerrito Grande FC 63%.
Crandogs - Cerrito Grande FC 0:1