Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Inter LP
Fusiion Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. Hasenbichler geeft een lange en hoge pass. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese draait met de bal, schiet en ... Mazali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Inter LP 1:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Hasenbichler de bal onder controle te krijgen. Modernell bereikt de bal nog maar net als eerste. Modernell passt de bal in één keer door. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese haalt uit met een fantastische trap. Mazali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Roberti de bal. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bruno rent richting de bal. Modernell verovert de bal door een tackle van achteren. Modernell speelt de bal door. Maese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Owens rent richting de bal. Rottondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dabove zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurilko heeft problemen om de bal te vangen. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 33%, Inter LP 67%.
Franco Cannabiense - Inter LP 1:0

47e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Atik met een snelle inworp. Modernell geeft een lange en hoge pass. Maese springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roberti speelt de bal door. Rottondo rent richting de bal. Gigghia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rottondo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rottondo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Inter LP 2:0

68e minuut.
Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. Atik rent richting de bal. Atik geeft een lange en hoge pass. Roberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cuevas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jimeno komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dabove is nu in balbezit. Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Roberti geeft de bal voor. Rottondo rent richting de bal. Rottondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Inter LP 3:0

74e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roberti. Francia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dabove met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hasenbichler de bal. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza draait met de bal, schiet en ... Costas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 36%, Inter LP 64%.
Franco Cannabiense - Inter LP 3:0