Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Fortuna Prado
aguanteluru Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kováts geeft de bal voor. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Boghossian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sionko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sionko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Florian passt de bal met de wreef. Gallero rent richting de bal. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts schiet op doel. Olano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 1:0

9e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian passt de bal met de wreef. Kováts is nu in balbezit. Klungelig pakt Kováts de bal. Kováts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Weigel de bal. Kováts rent richting de bal. Kováts schiet op doel. Olano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 2:0

10e minuut.
Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 3:0

12e minuut.
Kováts passt de bal met de wreef. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft een hoge lob. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Olano bokst de bal weg. Vemireddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vemireddy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Weigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu passt de bal in één keer door. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Doeltrap. Gallero trapt de bal weg van het doel. Vemireddy kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 4:0

23e minuut.
Sionko kopt de bal weg. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 5:0

27e minuut.
Florian is nu in balbezit. Florian passt de bal met de wreef. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Olano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Cueto de bal. Sionko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts onderschept slim de pass. Kováts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft een lange en hoge pass. Vemireddy kopt de bal weg. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Silvero probeert naar een medespeler te passen. Kováts rent richting de bal. Kováts met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Olano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 6:0

37e minuut.
Recarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een hoge lob. Kováts springt en kopt de bal. Olano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 7:0

44e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian passt de bal zonder na te denken. Vemireddy speelt de bal door. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 17%, Fortuna Prado 83%.
Urunal FC - Fortuna Prado 8:0

48e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kováts de bal. Kováts schiet op doel. Gallero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Silvero passt de bal in één keer door. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass geeft de bal voor. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 9:0

52e minuut.
Gallero speelt de bal door. Tobescu geeft een hoge lob. Boghossian controleert de bal met de borst. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vemireddy met een sublieme pass. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass passt de bal zonder na te denken. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 10:0

56e minuut.
Kováts onderschept slim de pass. Vass rent richting de bal. Vass probeert naar een medespeler te passen. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sionko probeert naar een medespeler te passen. Vemireddy is nu in balbezit. Vemireddy passt de bal zonder na te denken. Vass rent richting de bal. Vass geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallero trapt de bal weg van het doel. Baldacchino kopt de bal weg. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 11:0

70e minuut.
Tobescu met een snelle inworp. Vemireddy is nu in balbezit. Vemireddy geeft een lange en hoge pass. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 12:0

74e minuut.
Sionko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sionko geeft een hoge lob. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. Olano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 13:0

77e minuut.
Daar is Recarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sionko rent richting de bal. Sionko geeft een lange en hoge pass. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 14:0

80e minuut.
Baldacchino met een sublieme pass. Vemireddy probeert naar een medespeler te passen. Kováts rent richting de bal. Kováts met een sublieme pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 15:0

81e minuut.
Soljancik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kováts krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian passt de bal in één keer door. Vemireddy rent richting de bal. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 16:0

86e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Vemireddy kopt de bal weg. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kováts rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 17:0

88e minuut.
Biglianti verovert de bal door een tackle van achteren. Vemireddy onderschept slim de pass. Vemireddy probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Fortuna Prado 18:0

90e minuut.
Recarte trapt de bal weg van het doel. Biglianti kopt de bal weg. Gallero heeft problemen om de bal te vangen. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ... Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 25%, Fortuna Prado 75%.
Urunal FC - Fortuna Prado 18:0