Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neo Genesis F.C manya
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Faccio rent richting de bal. Laime probeert naar een medespeler te passen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Souto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zelaya komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Umpiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Trasante met een sublieme pass. Pretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne is nu in balbezit. Magne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Faccio de bal. Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bove heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar speelt de bal door. Montandon probeert naar een medespeler te passen. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya haalt uit met een fantastische trap. Giambruno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - manya 1:0

24e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya passt de bal in één keer door. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon schiet op doel. Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - manya 2:0

42e minuut.
Brum speelt de bal door. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon speelt de bal door. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neo Genesis F.C 43%, manya 57%.
Neo Genesis F.C - manya 2:0

50e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya rent richting de bal. Zelaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - manya 3:0

53e minuut.
Faccio is nu in balbezit. Montandon verovert de bal door een tackle van achteren. Montandon passt de bal zonder na te denken. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Magne bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne geeft de bal voor. Lora geeft de bal voor. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - manya 4:0

77e minuut.
Antoriano is nu in balbezit. Antoriano speelt de bal door. Bove verovert de bal door een tackle van achteren. Pretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magne geeft een hoge lob. Montandon is nu in balbezit. Zelaya rent richting de bal. Montandon rent richting de bal. Montandon draait met de bal, schiet en ... Giambruno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neo Genesis F.C 38%, manya 62%.
Neo Genesis F.C - manya 4:0