Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo FC DanSan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Toya bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte onderschept slim de pass. Orte met een sublieme pass. Klungelig pakt Formeliano de bal. Formeliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lauri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesta rent richting de bal. Ballesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ballesta passt de bal met de wreef. Casco probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Diana rent richting de bal. Diana geeft een hoge lob. Arago kopt de bal weg. Yugar rent richting de bal. Yugar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Diana verovert de bal door een tackle van achteren. Diana passt de bal zonder na te denken. Formeliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Formeliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo FC 48%, DanSan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montevideo FC - DanSan 0:0

49e minuut.
Casco speelt de bal door. Frascarelli met een sublieme pass. Casco kopt de bal weg. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta haalt uit met een fantastische trap. Frascarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Orte geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Monteagudo de bal onder controle te krijgen. Formeliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Formeliano schiet op doel. Espárrago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo FC - DanSan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo FC 52%, DanSan 48%.
Montevideo FC - DanSan 0:1