Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greensocks Manya uy
ultima Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anchen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Anchen geeft een lange en hoge pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Carral probeert wanhopig de bal te grijpen. Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 1:0

7e minuut.
Guidone met een sublieme pass. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Anchen is nu in balbezit. Anchen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rakowski probeert de bal aan de voet te houden. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz passt de bal in één keer door. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Yiğitata verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jauregui de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yiğitata passt de bal zonder na te denken. Anchen heeft problemen om de bal te vangen. Anchen passt de bal met de wreef. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Yiğitata is nu in balbezit. Met opzet legt Arana zijn tegenspeler op de grond. Arana krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Faquia probeert de bal met de borst te controleren. Bošotin met een sublieme pass. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen schiet op doel. Carral bokst de bal weg.

38e minuut.
Kitek met de inworp. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Carral bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 25%, Manya uy 75%.
Greensocks - Manya uy 2:0

46e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal met de wreef. Anchen rent richting de bal. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 3:0

50e minuut.
Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek passt de bal met de wreef. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jauregui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 4:0

51e minuut.
Anchen rent richting de bal. Anchen passt de bal zonder na te denken. Galindo controleert de bal met de borst. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata passt de bal met de wreef. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Carral met een harde bal richting middenveld. Tuchewicz kopt de bal weg. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kitek geeft de bal voor. Carral probeert naar een medespeler te passen. Tuchewicz kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carral speelt de bal door. Tuchewicz kopt de bal weg. Arana probeert de bal met de borst te controleren. Kitek verovert de bal door een tackle van achteren. Kitek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz geeft een lange en hoge pass. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata haalt uit met een fantastische trap. Carral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Redondo speelt de bal door. Bošotin rent richting de bal. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Talavera is nu in balbezit. Tuchewicz onderschept slim de pass. Tuchewicz speelt de bal door. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 5:0

73e minuut.
Guidone kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een hoge lob. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Talavera de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 6:0

86e minuut.
Aelbrechts speelt de bal door. Kitek probeert naar een medespeler te passen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Manya uy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 13%, Manya uy 87%.
Greensocks - Manya uy 7:0