Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fusiion LaBolsa FC
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Brailowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brailowski speelt de bal door. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 1:0

3e minuut.
Devia passt de bal in één keer door. Brailowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brailowski passt de bal zonder na te denken. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Piña bokst de bal weg.

4e minuut.
Charlone heeft problemen om de bal te vangen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia passt de bal met de wreef. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Merouço verovert de bal door een tackle van achteren. Merouço speelt de bal door. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ... Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 2:0

12e minuut.
Roselló kopt de bal weg. Devia probeert de bal aan de voet te houden. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Brailowski onderschept slim de pass. Brailowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 3:0

16e minuut.
Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barriel rent richting de bal. Barriel haalt uit met een fantastische trap. Piña bokst de bal weg. Devia krijgt zijn hoofd ertegen. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Devia de bal. Devia passt de bal met de wreef. Barriel rent richting de bal. Barriel schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Eula probeert naar een medespeler te passen. García heeft problemen om de bal te vangen. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Devia heeft problemen om de bal te vangen. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 4:0

19e minuut.
Klungelig pakt Osuna de bal. García is nu in balbezit. Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Devia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 5:0

23e minuut.
Tito geeft een lange en hoge pass. Kant kopt de bal weg. Carranza speelt de bal door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ... Paal! Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Barriel is nu in balbezit. Barriel passt de bal in één keer door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Charlone speelt de bal door. Piña kan de bal niet met de borst controleren. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 6:0

27e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló speelt de bal door. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Piña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Doeltrap. Piña trapt de bal weg. Roselló kopt de bal weg. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 7:0

40e minuut.
Charlone met een harde bal richting middenveld. Roselló kopt de bal weg. Barriel heeft problemen om de bal te vangen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roselló onderschept slim de pass. Roselló met een sublieme pass. García rent richting de bal. Devia onderschept slim de pass. Devia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 21%, LaBolsa FC 79%.
La Fusiion - LaBolsa FC 7:0

47e minuut.
Piazza rent richting de bal. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza met een sublieme pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 8:0

49e minuut.
Kant rent richting de bal. Kant passt de bal zonder na te denken. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza geeft een lange en hoge pass. Devia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Barriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barriel is nu in balbezit. Barriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 9:0

51e minuut.
Barriel is nu in balbezit. Devia rent richting de bal. Barriel is nu in balbezit. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. Ayaviri is nu in balbezit. Barriel verovert de bal door een tackle van achteren. Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tito geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 10:0

60e minuut.
Barriel is nu in balbezit. Barriel passt de bal in één keer door. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carranza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Charlone bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia schiet op doel. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 11:0

62e minuut.
Morandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabre controleert de bal met de borst. Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tito geeft een lange en hoge pass. Devia rent richting de bal. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 12:0

67e minuut.
Piña met een sublieme pass. Morandi is nu in balbezit. Morandi geeft een lange en hoge pass. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 13:0

68e minuut.
Salces passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García de bal. García passt de bal met de wreef. Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fabre passt de bal met de wreef. Roselló is nu in balbezit. Roselló passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal in één keer door. Barriel heeft problemen om de bal te vangen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 14:0

73e minuut.
Brailowski is nu in balbezit. Brailowski speelt de bal door. Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 15:0

75e minuut.
Tito met een snelle inworp. Fabre probeert naar een medespeler te passen. Roselló met een sublieme pass. Brailowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brailowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Piña trapt de bal weg van het doel. Salces kopt de bal weg. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap. Charlone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piña probeert naar een medespeler te passen. Roselló met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Carranza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Brailowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Devia de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap. Charlone probeert de bal aan de voet te houden. Piña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - LaBolsa FC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 18%, LaBolsa FC 82%.
La Fusiion - LaBolsa FC 16:0