Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boros Bayer olimpic
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Refatti met een snelle inworp. Broglia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matero. Matero krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Muslera de bal. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalayeta verovert de bal door een tackle van achteren. Muslera rent richting de bal. Muslera schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Adinolfi probeert de bal aan de voet te houden. Refatti met een sublieme pass. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalayeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalayeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boros - Bayer olimpic 0:1

17e minuut.
Zubieta speelt de bal door. Klungelig pakt Matero de bal. Muslera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muslera krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Zibechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Zibechi onderschept slim de pass. Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Babastro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Adinolfi passt de bal in één keer door. Daar is Tarki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarki geeft de bal voor. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros 58%, Bayer olimpic 42%.
Boros - Bayer olimpic 0:1

63e minuut.
Daar is Zubieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... da Costa bokst de bal weg.

64e minuut.
Faber geeft de bal voor. Inworp. Zibechi met een snelle inworp. Broglia rent richting de bal. Broglia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Muslera is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zalayeta is nu in balbezit. Zalayeta geeft een hoge lob. Coitinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coitinho draait met de bal, schiet en ... Romero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros 63%, Bayer olimpic 37%.
Boros - Bayer olimpic 0:1